"På min allra första tävling, för 18 år sedan, satt jag i en så bred kanot att jag fick skavsår i armhålorna. Trots detta så fastnade jag totalt för sporten och har sedan dess paddlat mer eller mindre varje dag. Förutom att själv utöva sporten, brinner jag för att hjälpa andra. Att få vara med och planera träning och upplägg samt följa och utvärdera andras utveckling och se hur hårt arbete lönar sig är något som jag tycker är väldigt motiverande."


Fotogalleri

Instagram @joockelindberg

Om Lindberg Coaching

Joakim Lindberg är elitkanotist inom både sprint och maraton. Som en del av kanotsatsningen startades Lindberg Coaching - en verksamhet som bidrar till träning, kunskap och motivation för den konditionsintresserade. 

Lindberg Coaching vänder sig till nybörjare, vana motinärer och elitutövare. Syftet är att utveckla kundens tekniska, fysiska och mentala prestation ute på vattnet med kundens mål i fokus. Kanske är det den vardagliga träningen och känslan av att bli starkare och uthålligare som är viktigt eller så är det att hämta placeringar på den där tävlingen.

 Varmt välkommen du med!

Videoklipp