Med rätt upplägg, återkoppling och kul på vägen är det lättare att utvecklas

Träningsprogram

Vill du få mer motivation och utveckla din träning? Lindberg Coaching erbjuder flera olika träningsupplägg - så att du får ett koncept som passar just dig. 

Träningsprogrammen består av:

  • Detaljerade beskrivningar av passen och dess genomförande
  • Syftet med passen
  • Vad du ska fokusera på gällande din paddelteknik 

Oavsett vilket av träningsuppläggen som du väljer nedan får du tillgång till vår facebookgrupp där vi tillsammans diskuterar allt inom träning och utveckling. 


Träningsprogram BASIC 399 kr exkl. moms per månad

Träningsprogram för dig som vill ha inspiration i din träning och ett program med olika typer av pass anpassade för säsongen. Du får återkoppling var tredje månad och därefter justerar vi mängd/intensitet/upplägg utefter dina behov.


Träningsprogram PREMIUM 799 kr exkl. moms per månad

Träningsprogram för dig som vill ha mer återkoppling, inspiration i din träning och ett program med olika typer av pass anpassade för säsongen och dina mål. Med detta upplägg får du återkoppling varje månad och därefter justerar vi mängd/intesitet/upplägg utefter dina behov. Vid träningsprogram Premium kan du även välja att rikta träningsupplägget med en formtopp mot någon av de tävlingarna du vill prestera som bäst på.


Träningsprogram ULTIMATE 1 399 kr exkl. moms per månad

Begänsat antal. Träningsprogram för dig som vill ha mycket återkoppling genom stöd och samtal varje vecka. Du får program med olika typer av pass anpassade för säsongen och dina mål. Nytt program kommer varje vecka och därefter justerar vi mängd/intesitet/upplägg utefter dina behov. Ultimate är individanpassat utefter din situation med jobb/familj. Det ingår även en videoanalys varje månad samt energiplan för dina tävlingar.